El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Acaba l'any Joan Valls amb el lliurament dels premis de micro-poemes d'Aramultimèdia, l'Ajuntament i la Coordinadora pel valencià

Rafa Segura ha aconseguit el primer premi en categoria d'adults i rebrà 300 euros

Gran cloenda per a l'any Joan Valls amb el lliurament, aquest dilluns de vesprada, dels premis de micro-poemes referents a la vida i obra de l'escriptor alcoià organitzat per Aramultimèdia, la Coordinadora pel valencià i l'Ajuntament d'Alcoi. Èxit de participació en les dues categories; adult i escolar. Els premis s'han lliurat aquest dilluns a la biblioteca juvenil 'Tirisiti' del Centre Cultural d'Alcoi.

En la modalitat escolar, dotada amb vals de 50€ i 30€, per al primer i segon premi  de cada cicle educatiu, han resultat guanyadors: en segon cicle de primària, Hèctor Garcia i Mar Gregori (Col·legi El Romeral, d'Alcoi); en tercer cicle de primària, Alma Canales i Farah Alami (Col·legi Vedruna d'Alcoi); en primer cicle d'ESO, Omar Miranda (Salesians Joan XXIII) i Abderraman Niny (IES Pare Arques, Cocentaina); en segon cicle d'ESO, Carlos Quiles i Alba Gallego (IES Pare Arques de Cocentaina).

En la categoria d'educació especial, el primer i segon premi han anat a parar a dos treballs col·lectius del Col·legi Tomás Llàcer d'Alcoi. 

Premis per a adults

Pel que fa als premis d'adults, el primer premi és per a Rafael Segura (dotat amb 300€) i el segon per a Francesc Xavier Miró (dotat amb 150€). 

Valoració

El regidor de Cultura d'Alcoi, Raül Llopis, ha destacat la gran afluència de persones congregades en el lliurament dels premis i també la gran participació d'escolars i adults. Ha dit que "tanquem l'any Joan Valls amb aquest concurs que va nàixer per iniciativa del diari escrit en llengua valenciana, Aramultimèdia, i que ha servit per apropar a les escoles i als amants de la Literatura en valencià la vida i obra del poeta Joan Valls".

L'acte de lliurament ha tingut lloc a la biblioteca del Tirisiti del Centre Cultural d'Alcoi, en presència del regidor de Cultura, Raül Llopis, del president de la Coordinadora pel Valencià, Francesc Gisbert, del periodista Natxo Lara i d'Ester Vizcarra, també membre del jurat. 

Aramultimèdia publicarà a partir d'aquest dilluns tots els poemas presentats al concurs amb la finalitat de donar-los promoció.