El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Acabades les obres al grup de vivendes Sant Jordi

Les obres han solucionat problemes tant a l'interior com a l'exterior d'una vintena de vivendes.
 

Una rehabilitació que va començar el 2011, amb idea d'estar finalitzada en 1 any, i que finalment acaba 9 anys després.

L'Ajuntament d'Alcoi informa que ja s'ha acabat la segona fase d'obres de millora al grup de vivendes Sant Jordi, entre els carrers Entença i Espronceda. En una primera fase es va rehabilitar l'interior de les vivendes, i en la segona s'ha actuat en façanes, cobertes i elements exteriors.

La regidora d'habitatge Maria Baca agraeix als propietaris "la paciència que han tingut amb tants anys d'espera i que finalment han vist finalitzada una actuació molts anys després del seu anunci". Perquè aquesta rehabilitació és una d'eixes obres que ha patit retards polítics. La primera rehabilitació va iniciar-se en el 2011 amb intenció d'acabar un any després, però van quedar paralitzades per problemes amb el pagament de les factures per part de la Generalitat. No va ser fins al 2015 quan la qüestió es reactiva, no de manera immediata, perquè es troben nous problemes i les obres no s'anuncien fins al 2017. S'anuncien, perquè no comencen. Mentrstant el Consell aprova la invesió al 2017, a finals del 2018 s'anuncien de nou i finalment es fa la fase 1. En juliol del 2019, amb la fase 1 acabada i nous diners aprovats, es licita la fase 2, que és la que ara ha conclòs.

Maria Baca diu que "una vegada més, aquest govern ha donat solució a un problema heretat del Partit Popular, un problema que afectava a més a més a 20 famílies de la nostra ciutat en un dels béns més necessaris per a qualsevol persona, el seu habitatge".