El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ACCESEO dóna pantalles protectores a la residència Emilio Sala i ofereix assessorament digital a empreses

Persona sanitari de l'Emilio Sala/ACCESEO
  • ACCESEO és una empresa puntera en el sector digital a Espanya, i està ubicada en l'edifici Alcoi Plaza

L'empresa alcoiana ACCESEO ha mostrat la seua vessant més solidària donant la residència de majors Emilio Sala pantalles protectores fetes amb impressores en 3D. A més a més, la firma dedicada al comerç electrònic, SEO i màrqueting en línia, oferirà a emprenedors i altres empreses l'assessorament per a introduir-se en el món digital.

ACCESEO és una empresa alcoiana i puntera en tot allò relacionat amb l'Univers digital. Estan especialitzats en comerç electrònic, posicionament SEO en la xarxa, màrqueting en línia i qualsevol acció relacionada amb xarxes socials, web i estratègia digital. Es troben en l'edifici Alcoi Plaza i assessoren i treballen per a empreses de tot Espanya.

 A banda de les seues tasques habituals, ara han decidit invertir coneixement i esforços en ajudar en aquests moments tal delicats de pandèmia sanitària i han donat pantalles de protecció per als sanitaris que treballen en el centre de majors Emilio Sala d'Alcoi (que es troba en la plaça de Correus). Unes pantalles elaborades en impressores en 3D i que ja obren en mans de la residència.
 

Intrducció en l'Univers digital

Però a més d'aquesta col.laboració, el seu CEO, Juan Seguí, s'ha oferit a altres empreses i a emprenedors com a mentor per a ajudar-los en la iniciació en el món digital. Seguí l'assessorarà perquè puguen desembarcar en el món en línia i així diversificar amb la idea d'obtindre nous ingressos per altres vies.