El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Accident mortal a la Carrasqueta

L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 22 de la CV-800, en la zona indicada en la imatge, treta de Google Maps.


Ha mort un jove de vora 25 anys, i una jove de 21 anys pateix ferides greus.

Una moto i un cotxe han col·lidit a la Carrasqueta. El motorista ha mort a l'acte i la conductora del vehicle pateix politraumatismes.

Actualització: el motorista portava companyia en la moto, una jove que h a mort dos dies després a l'Hospital. Les dos víctimes teníen menys de 20 anys i procedien de Múrica. 

 

--------

Emergències informa d'un accident greu a la Carrasqueta, concretament en el quilòmetre 22 de la CV-800, més o menys a l'altura de la Penya Redona en el terme de Xixona. L'accident va tindre lloc ahir, 9 de gener, vora les 17,15 hores de la vesprada, quan una moto i un cotxe van col·lidir en la carretera.

Des d'Emergències es va mobilitzar un helicòpter medicalitzat fins a la zona, a més d'una unitat SAMU i altra de Suport Vital Bàsic amb un metge d'atenció primària. En llegar al lloc de l'accident, els efectius tan sols van poder certificar la mort del motorista, que va faltar en el moment de l'accident. Era un jove d'entre 25 i 30 anys. Els serveis mèdics aconseguiren estabilitzar a la conductora del vehicle, una jove de 21 anys, i l'han traslladat a l'Hospital Universitari d'Alacant on ha ingressat amb politraumatisme.