El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Accidentat un ciclista en la carretera entre Muro i Cocentaina

Punt kilomètric on s'ha produit l'accident segons el CICU / Google Maps

Des que el govern central ha permés practicar esport de forma individual el dissabte 2 de maig, el CICU ha informat de 10 accidents amb ciclistes implicats al territori valencià.

Un ciclista de 52 anys ha sofrit un accident en l'N-340 en el kilòmetre 804, en la carretera nacional que uneix Cocentaina i Muro. L'home ha estat assistit per una ambulància i ha sigut evacuat a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), un ciclista de 52 anys, que circulava entre Cocentaina i Muro, ha sofrit un accident a primera hora d'aquest diumenge 3 de maig. L'avís ha entrat a les 9:30 h.

El ciclista ha sigut assistit per l'equip sanitari d'una unitat de Suport Vital Bàsic per policontusions. Després de l'assistència, l'home de 52 anys ha sigut evacuat a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

10 accidents amb ciclistes en menys de 2 dies

Des que el govern central ha permés practicar esport de forma individual el dissabte 2 de maig, el CICU ha informat de 10 accidents amb ciclistes implicats al territori valencià. A la província d'Alacant, concretament, s'han registrat 4 a Cocentaina, Petrer, Oriola i Torrevella.

Ací et recordem les mesures per suavitzar el confinament per la Covid-19 del govern encapçalat per Pedro Sánchez.