El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Accidents sense ferits a Xixona, Alcoi i Muro a causa del vent

Fàbrica Antiu Xixona / Bombers

En alguns punts de les nostres comarques el vent podria arribar als 80 o 90 quilòmetres per hora durant el cap de setmana

Les nostres comarques estan patint fortes ratxes de vent durant aquest divendres 22 de gener. Alguns dels municipis afectats són Muro, Alcoi o Xixona. Cap d'ells ha tingut ferits.

El Consorci Provincial de Bombers ha informat d'alguns incidents amb danys materials relacionats amb les fortes ratxes de vent que està patint l'interior de la província d'Alacant. El primer succés s'ha produït cap a les 10:30 h a la fàbrica Antiu Xixona, ubicada al municipi 'terroner'. Les planxes de la teulada han saltat. Malgrat que el col·legi Sagrada Familia està ben prop, el succés s'ha traduït només en danys materials.


En Muro, una vivenda ha estat danyada també a causa del vent. El succés ha ocorregut a l'Avinguda País Valencià, segons han informat els bombers. Ja cap al migdia, el fort vent també ha produït danys a la via pública d'Alcoi, concretament al carrer Madre Rafols. Durant el matí, els bombers han atés a tota la província 37 incidències relacionades amb l'oratge. La majoria d'elles relacionades amb materials a la via pública o amb danys en edificis. També s'ha produït un incendi rural a Cocentaina


Previsió de l'oratge


Per aquest dissabte 23 de gener, Alcoi registrarà una mínima de 5 i una màxima de 14. Segons AEMET, no hi ha possibilitat de precipitació.


El risc per vent tornarà el diumenge 24 segons l'Agència Estatal de Meteorologia. Les ratxes podrien arribar als 80 quilòmetres per hora a Alcoi. En municipis com a Bocairent o Ontinyent, les ratxes podrien arribar als 90 quilòmetres per hora en la jornada de dissabte.