El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ACECA i Caixa Popular impulsen el comerç local amb la firma d'un conveni col·laboratiu

Moment de la signa del conveni / Caixa Popular

Amb aquest conveni entre les dues entitats els comerços de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi podran gaudir d'avantatges a la Caixa Popular encara que tinguen obert un compte en la caixa.

La setmana passada el director de l’oficina d’Alcoi de Caixa Popular, Ignacio García, i el president de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi (ACECA), Rafael Pérez, van signar un conveni entre les entitats per afavorir entre tots el comerç local. Després d’un any complicat aquesta col·laboració és una forma de donar suport a l’economia de la ciutat.

La cooperativa de crèdit ha posat a la disposició dels comerços associats a ACECA diferents serveis i productes. Com per exemple, ‘Finanzàs’, que ofereix la possibilitat de contractar un préstec sense tindre un compte en Caixa Popular, o la Targeta de Compra Local, que té un finançament de sis mesos sense interessos.

L’objectiu de Caixa Popular i ACECA és treballar de manera conjunta per “per millorar l’actuació comercial que genere riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball a Alcoi”, apunta la caixa al seu comunicat.