El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Acevedo, jugador de l'Alcoyano: "Hem de ser forts psicológicament i madurar el partit, l'Intercity és el que tindra pressa"

Juanma afirma que "en aquest format tenim un lleuger advantatge ja que l'empat ens val, però tot i així, anem a eixir a fer gols i a guanyar".

El jugador de l'Alcoyano ha afirmat que l'equip eixirà a guanyar des del primer moment i que no pensaran en que l'empat els val

Juanma Acevedo ha jugat els 28 partits que es van disputar de la lliga. En 25 d'ells va ser titular, amb una aportació de 8 gols i bon joc. Sens dubte, és una peça fonamental en l'esquema de Vicente Parras. El jugador ha assegurat que va ser difícil tornar als entrenaments, ja que van estar molt de temps parats. "Encara que pensavem que seria dificil jugar eixe play off, haviem d'estar preparats per el que puguera passar", afirma Juanma.

Acevedo reconeix que el format original els haguera beneficiat, ja que per a ells és un punt a favor jugar a doble partit. Tot i això, Juanma afirma que: "En aquest format tenim un lleuger advantatge ja que l'empat ens val, però tot i així, anem a eixir a fer gols i a guanyar". 

El partit es disputarà el 18 de juliol, amb totes les condicions que això suposa, calor, humitat i altes temperatures. El jugador comenta que tot pot influir i, per això, han de ser forts psicològicament i madurar el partit, perquè els que tenen pressa són els jugadors de l'Intercity que han d'eixir a guanyar.

"Crec que arribarem al 100% i, poden estar tranquils perque anem a deixar-se l'ànima per intentar pujar". Aquest ha sigut el missatge de Juanma a l'afició alcoiana.