El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ací teniu l'edició de l'Extra Serra Mariola, el primer diari de l'institut de Muro

T'oferim l'enllaç si vols pegar una ullada, però el millor és que vages a la festa del llibre on els alumnes el repartiran en paper.
 

La Festa del Llibre de Muro mobilitza als alumnes de l'IES Serra Mariola que cada any organitzen multitud d'activitats culturals. I enguany, a més, les han reunides totes en el primer diari de l'institut.

Muro es prepara per a la 37 edició de la Festa del Llibre, i a més de tallers, conferències i fimes, els assistents podran gaudir d'alguna de les moltes activitats proposades, organitzades i treballades pels alumnes de l'IES Serra Mariola.

Per exemple, als carrers es podrà gaudir d'aforismes per l'any Joan Valls, o h hi haurà una exposició amb escultures de les espantacriatures. Han preparat un taller de creació literària, i fins i tot una representació teatral. I per a estar al corrent de tot el que fan, també han editat el seu primer diari, Extra Serra Mariola, on també es pot gaudir de recomanacions cinematogràfiques en anglés, articles d'opinió dels alumnes del centre, o l'entrevista a la bibliotecària i organitzadora de la Festa del Llibre, Carmina Prats.

Amb aquest projecte obrin les portes del centre a tot el públic, i els alumnes treballen des de diferents assignatures i de manera col·laborativa. Podeu llegir-lo ací, una lectura molt recomanable. Però millor encara si aneu a la Festa del Llibre de Muro, perquè el diari es repartirà en mà per part dels alumnes de l'optativa de teatre, que han preparat diverses performances per a l'ocasió.