El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aclariment pel mural al Cine Goya: L'actuació es farà sobre un suport de fusta

Façana del Cinema Goya

L’artista encarregat de crear el mural serà l'extremeny Daniel Muñoz.

Arran de la polèmica sorgida en xarxes per la decoració de la façana del Cinema Goya, el govern municipal ha volgut aclarir la qüestió. Asseguren que l'actuació es farà sobre "un suport mòbil, fet de fusta, respectant tant l’entorn com el context històric i arquitectònic".

"Demanem disculpes si no s’ha entés bé l’actuació al cine Goya. En cap cas, els artistes urbans ni els organitzadors anem en contra del patrimoni de la ciutat, tot el contrari, treballem per a mantenir-lo i crear consciència de l’entorn urbà", ha assegurat la regidora de Participació, Maria Baca, impulsora de l'actuació com a part del festival d'art urbà Urban Skills

Baca també ha afegit: "Amb aquesta intervenció es pretén ressaltar el simbolisme d’aquest espai privat sense ús. Es tracta d’una obra d’art, un mural d’un artista amb una trajectòria destacada en muralisme urbà que ha estat documentant-se sobre la història de l’edifici. L’art mural no només embelleix sinó que, moltes vegades també, suposa una reflexió social i una aportació cultural  definitiva o efímera".