El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aconseguit! Els veïns de la Beniata ja tenen contenidors

Els nous contenidors. La imatge ens l'han facilitat els veïns, que igual que ens alertaren de la situació, ens han avisat quan ho han vist solucionat.

Els veïns de la Beniata, satisfets perquè els nous contenidors evitaran l'acumulació de brossa en les voreres i l'aparició de plagues.

Després de diverses queixes dels veïns, finalment han aconseguit que s'instal·len contenidors al carrer. Són grups de contenidors xicotets i en clau. 

Els veïns de la Beniata es mostren molt satisfets perquè finalment han obtingut resposta a les seues demandes i ja tenen contenidors més a prop de les cases. El fet que estigueren lluny no sols suposava una incomoditat, sinó que generava acumulació de brossa en les voreres i fins i tot els veïns es queixaven de l'aparició de rates o insectes.

Ara ja disposen de contenidors. No són els habituals, sinó uns més xicotets, de 250 litres, però que disposen de separació per a totes les faccions. A més, tenen clau pròpia de la qual disposen els veïns i l'empresa. El regidor de Transició Ecològica Jordi Silvestre explica que com tenen menys capacitat, no volen que els utilitze qualsevol que tinga pas i els òmpliga ràpidament. L'arreplegada de la brossa és igual que per a la resta de contenidors de la ciutat, tot i que s'utilitza un camió de càrrega posterior i menys voluminós.

S'ha instal·lat un total de tres grups de contenidors, a les dos vores de la carretera. A Alcoi ja hi ha contenidors com aquests a un parell de zones on són pocs veïns, evitant així l'acumulació innecessària de brossa.