El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Acord entre Alcoyano i TEKNEI per a crear una APP de serveis d'informació i serveis per als abonats i aficionats

Javier Jiménez, de Teknei i Toni Justícia
  • Permetrà els aficionats interactuar amb el seu club i obtindre informació els mateixos dies de partit.

Canvis significatius en el CD Alcoyano en el seu camí cap a la professionalització anunciada pel nou Consell d'Administració. Acaben de signar un conveni amb la multinacional mexicana TEKNEI que permetrà els alcoianistes disposar d'una Aplicació per a dispositius electrònics. Una APP d'informació i que permetrà la interacció.

La primera acció puntual serà? una App que servirà? de canal de comunicació entre els abonats i el Club, i que incorporarà l'opció d'accés a l'estadi els dies de partit a través del telèfon mòbil.

Però les línies mestres d'aquest conveni permetran dotar al club de les plataformes i sistemes d'ultima generació necessàries per al seu procés de transformació tecnològica i digital, amb l'objectiu d'aconseguir un club més eficient i pròxim als seus abonats i aficionats.

Toni Justicia, president del Deportivo, defineix l'acord de fita que “demostra l'interés que la marca Alcoyano genera en el planeta futbol. Som un equip de Segona B, però despertem la simpatia de seguidors de tot el món i també d'empreses que consideren interessants la marca i els valors que transmet el nostre club. L'empresa TEKNEI és un referent internacional i estem ansiosos per treballar al costat d'ells per a adaptar el club al segle XXI”.
 

Javier Jiménez, director comercial de TEKNEI ha vist en el Deportivo un club idoni per a desenvolupar estos serveis. Pensa que poden ajudar el Deportivo "aportant la nostra experiència i coneixement en el repte d'aconseguir un club capdavanter d'alta tecnologia, amb la principal finalitat de facilitar, d'una manera àgil, amigable i senzilla, l'accés dels seus abonats i aficionats a tot el relacionat amb l'activitat del club”

Teknei és una empresa especialitzada a oferir serveis integrals i solucions innovadores, i compta amb més de 3.000 professionals en l'àmbit de les tecnologies de la informació.