El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Acostumem-nos a les altures

Aficionats en el partit contra l'Ebro
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Arribà la catorzena jornada i ens visità L'Ebro. L'esquadra aragonesa que va arrancar la lliga com a "equip revelació" es presentà al Collao amb molta cautela, i és que la resta de planters ja van coneixent-mos. El Deportivo treballa a poc a poc, a la volta que va desgastant físicament al contrari. No és un joc vistós, i si puges els diumenges ho sabràs, açò és la categoria de bronze; tots sabem que la majoria de partits són toscos, avorrits i es decideixen per la mínima. Plisplayoff

Arribà la catorzena jornada i ens visità L'Ebro. L'esquadra aragonesa que va arrancar la lliga com a "equip revelació" es presentà al Collao amb molta cautela, i és que la resta de planters ja van coneixent-mos. El Deportivo treballa a poc a poc, a la volta que va desgastant físicament al contrari. No és un joc vistós, i si puges els diumenges ho sabràs, açò és la categoria de bronze i tots sabem que la majoria de partits són toscos, avorrits i es decideixen per la mínima.

Xarrant l'altre dia amb un cosí meu de Palma em va recordar que al darrer ascens alcoianista, l'últim partit de lliga va ser a l'illa davant el Baleares. Enguany repetim situació. Casualitat?

Millor entrada que en setmanes anteriors i encara que la "crida bufandera" no va eixir molt bé, trobe la gent molt il·lusionada i això és molt bona notícia, ja que el pròxim en visitar-nos serà el nostre "benvolgut" Hércules d'Alacant. El tècnic herculà ens definia a la premsa alacantina com un equip fet de descarts herculans!!. Molt simpàtic Tevenet, sempre fent amics estos xicots de la capital.

Abans, hem de viatjar a Sagunt, a on segur que viatgen molts alcoians per la proximitat amb la capital del Camp de Morvedre.

No m'agradaria ressaltar la labor de ningú en especial, l'afició decideix i ells trien Manuel Gato. El benidormer ha tornat amb ganes a la que mai va deixar de ser la seua casa.

Moral, victòria i Plisplayoff