El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ACTAIO celebra a Alcoi una jornada sobre atracció dels llocs de treball

La jornada tindrà lloc en l'Àgora d'Alcoi el 7 de març en horari de vesprada. Inscripcions ací.
 

Està dirigida a gerents, departaments de recursos humans, orientadors o alumnat d'FP. Es faran xarrades i s'exposaran les bones pràctiques de dos empreses concretes: Guerola i Aquaclean.

L'Àgora d'Alcoi acollirà el pròxim 7 de març una jornada "atracció dels llocs de treball en les empreses del nostre territori", organitzada per ACTAIO, l'Acord Territorial per l'Ocupació i Desenvolupament d'Alcoi, Ibi i Ontinyent.

En esta jornada es vol potenciar la gestió de persones i la millora dels llocs de treball de les empreses de la zona, per tal d'incentivar l'accés a eixos llocs de treball i atraure talent.

Durant la jornada, es parlarà per exemple de l'atracció de llocs de treball en el sector tèxtil o de la "participació activa de les persones treballadores". I dos empreses parlaran sobre les bones pràctiques: Guerola i Aquaclean.

La jornada la inaugurarà el regidor d'ocupació Aberto Belda, i la tancarà el president de FEDAC, Natxo Gómez. Serà en horari de vesprada a partir de les 16 hores. Per a més informació o inscripcions, cal visitar este enllaç.