El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Activitats esportives per a dinamitzar la zona del riu

Durant dos dissabtes hi ha preparades activitats que es realitzaran en aquesta part de la ciutat. En la del primer dissabte podran participar tota classe de públic, i en el següent cap de setmana se celebrarà una competició amateur d’skate.

“El riu Esportiu Alcoi” i “Engorile Square Contest” són les activitats proposades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, juntament amb el Centre d’Esports i l’empresa Outdoor Deporte Aventura y Naturaleza S.L, per al diumenge 12 i dissabte 18 de maig.

En la primera d’elles, podran participar els més menuts, però també, els més majors, en les activitats preparades al Carrer els Tints, a la zona de Riverfit des de les 10.30 h fins a les 14.00 hFútbol 3x3, bàsquet, escalada, tirolina, pont tibetà, unflable multi aventura, futbol festival (es mesura la velocitat del xut) i tir amb arc. Aquests seran els diferents esports que es realitzaran, però, a més, també es farà un sorteig de material esportiu. L'organització per a la realització d'aquest esdeveniment serà molt similar a la que es fa als Esports 3D. 

Al cap de setmana que següent, Alcoi acollirà la prova “Engorile Square Contest”. Una competició d’skate amateur, que ja celebra la seua segona edició dins de la nostra ciutat, i que està dins de la Lliga Nacional. Aquesta prova comptarà amb la presència de Christian Estrada, un dels professionals més importants en aquesta disciplina al nostre país, i que és molt probable que es classifique per a assistir als Jocs Olímpics de París de 2024. Aquesta activitat durarà des de les 10 del matí, fins a les 19.00 h.

Amb aquestes activitats, l’Ajuntament d’Alcoi busca dinamitzar algunes zones de la localitat que aparentment no tenen un ús massiu de la ciutadania, i a més, fomentar l’esport i l’activitat física.