El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Activitats variades i per a tots els públics per commemorar el 8 de març a Alcoi

Aroa Mira i Rut Tomás / AM
Del 4 al 20 de març

Dina la notícia hi ha un document amb totes les actitivitats. Segons Aroa Mira, hi ha un "ampli repertori d'activitats" el qual concentra el màxim nombre d'activitats el 8 de març. A banda de l'Ajuntament, també organitzen les activitats, entitats com el Col.lectiu 8 de març, la Fundació Mutua Levante, el Campus d'Alcoi de la UPV, Alcoi Industrial, etc

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcoi ha donat a conèixer quines seran les activitats per celebrar el Dia de la Dona. Com ha dit la regidora Aroa Mira, hi ha un "ampli repertori d'activitats" el qual concentra el màxim nombre d'activitats el 8 de març. A banda de l'Ajuntament, també organitzen les activitats, entitats com el Col·lectiu 8 de març, la Fundació Mutua Levante, el Campus d'Alcoi de la UPV, Alcoi Industrial, etc. En el document adjunt sota la fotografia d'Aroa Mira i Rut Tomás, tècnic el Departament de Benestar Social, podeu consutar totes les activitats.

El dia central a Alcoi començarà a les 12 h amb la Concentració a la Plaça d'Espanya i la lectura del manifest reivindicatiu. A continuació es farà una 'volta als ponts reivindicativa' per visibilitzar la vaga feminista convocada d'11:30 a 13:30 h. A les 19:30 h se celebrarà una taula redona nomenada 'Dona i música' on participaran distintes músiques per tal de "visibilitzar la presència de les dones en la música. Simultàniament, a les 20:30 h, hi haurà una audició al Conservatori i un concert de Jazz a la Cafeteria Casablanca.

Les activitats comencen aquest mateix diumenge 4 de març amb una fotografia massiva que s'anomena 'Tetarte. El arte de amamantar en sororida'. En aquesta activitat poden participar totes les mares que vulguen ser fotografiades alletant als seus fills. L'activitat està programada a la Rosaleda, però en cas de pluja es traslladarà a la Llotja de Sant Jordi.

Vaga Feminista

La regidora Aroa Mira s'ha posicionat sobre la vaga feminista del 8 de març. Personalment, ella sí que farà la parada de 2 hores, des de les 11:30 a les 13:30 h.

La regidora ha indicat que "a l'Ajuntament la vaga serà voluntària" i ue a més "qualsevol que vulga secundar-la haurà d'anar al Departament de Personal per fer els descomptes pertinents".