El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Acusen una funerària de negar-se a col·laborar amb el personal de l'Hospital d'Alcoi

Accés a l'hospital.

Ho comunica la Junta de personal en un text remés als mitjans de comunicació, exposant la problemàtica que experimenten els facultatius durant l'actual crisi sociosanitària.

La Junta de Personal del Departament de Salut d'Alcoi ha acusat una empresa funerària de no col·laborar amb el personal de l'hospital Verge dels Lliris. Segons ha transcendit, l'empresa es nega a recollir als morts en l'hospital, i solament ho fa fora del recinte.

Ho comunica la Junta de personal en un text remés als mitjans de comunicació, exposant la problemàtica que experimenten els facultatius durant l'actual crisi sociosanitària. "Aquesta manera de procedir sobrecàrrega encara mes si cap als tècnics en cures auxiliars d'infermeria i zeladors, que han d'assumir també el treball d'aquesta funerària sense tindre els mitjans materials adequats, que pel contrari aquesta empresa si els té, llevant temps d'atendre els pacients que estan lluitant per véncer al virus". Amb aquestes paraules ho han expressat.

A pesar de tot, al text també reconeixen la tasca de moltes empreses "que estan col·laborant, i a la solidaritat demostrada cap al personal sanitari entre altres col·lectius, ja que estan sent clau en la lluita contra la pandèmia del Covid 19".