El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Adela Nules, professora jubilada, s'incorpora a la llista dels populars d'Alcoi

Serà la número 6, i l'alcaldable Quique Ruiz diu que ofereix l'experiència de les persones jubilades: "aporta una visió ampla de la ciutat a un equip de gent jove".

Adela Nules té 69 anys, i està jubilada després de treballar durant 40 anys com a professora d'educació física al col·legi Miguel Hernández, les Paules i l'IES Pare Arques. El candidat a l'alcaldia Quique Ruiz la incorpora en el número 6 de la llista, i se suma als noms ja coneguts com Lirios García, Francisco Cantó i Carlos Aracil

Adela Nules assegura que rep amb "molta ilusió" la proposta dels populars, i diu que el projecte de Quique Ruiz és "molt potent, coherent i ambiciós". 

Nules destaca a més la "qualitat humana" del grup que forma la candidatura. En aquest sentit Quique Ruiz diu que és un equip "plural, com ho és la societat d'Alcoi. Homes i dones compromsesos amb la ciutat que, procedint de diversos àmbits aliens a la política, han fet un pas important per a mnillorar la seua ciutat. La seua deciisó de treballar per Alcoi és el motor de canvi que representa la candidtara del Partit Popular".