El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Adjudicada provisionalment la construcció del nou Col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina

Plenari urgent i telemàtic / Aj. Cocentaina

Sobre les empreses presentades, "s’ha hagut d’excloure a algunes d’elles per no justificar suficientment la presumpta baixa econòmica temerària", segons el consistori

Mireia Estepa ha reconegut que el nou Bosco és una "infraestructura que li es deu al poble des de fa més de 30 anys". Per aquest motiu s'ha adjudicat la construcció del nou col·legi de forma provisional. El consistori assegura que "la mesa de contractació ha hagut de fer un gran esforç per tal de revisar l’abundant documentació presentada per les més de 20 empreses que han participat d’aquesta licitació".

Tots els grups que formen la corporació municipal de Cocentaina han votat favorablement i per unanimitat a l'adjudicació provisional de la demolició i construcció del Col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina.

L’adjudicació dels tres lots de les obres de demolició de l’edifici existent i la nova construcció del CEIP Sant Joan Bosco s’ha portat a un ple extraordinari i urgent. Les valoracions de cadascuna de les ofertes s’han revisat escrupolosament i "s’ha hagut d’excloure a algunes d’elles per no justificar suficientment la presumpta baixa econòmica temerària", segons l'Ajuntament.

Finalment, la mesa reunida ha elevat al ple la proposta d’adjudicació per continuar avançant en el procés del Bosco. Una proposta que no serà definitiva fins que les empreses adjudicatàries presenten, si no ho han fet encara, la garantia i la documentació sobre l’aptitud, capacitat i solvència. Mireia Estepa explica que "estem dedicant molta energia a que la part de responsabilitat que li correspon a l’ajuntament estiga molt ben feta i a temps. Des del govern ens vam comprometre a que l’obra s’adjudicara a finals de 2020 o durant el primer trimestre de 2021 i estem complint amb els objectius marcats que no han estat exempts de dificultats".