El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Adjudicades les obres de la nova passarel·la entre Alcoi i Cocentaina

L'alcaldessa i el regidor d'Obres visiten l'emplaçament de les futures obres

Els 400.000 € del projecte seran finançats en un 75% per l'administració provincial. De la resta es farà càrrec el Consistori de Cocentaina, així com de la direcció de l'obra.

La capital del Comtat ja ha adjudicat per 400.000 € les obres de la passarel·la que unirà Cocentaina i Alcoi per l'antiga Via Verda. Els responsables del projecte informen que l'inici de les obres és "imminent", i que tindran una duració de 4 mesos.

La nova estructura permetrà que ciclistes i vianants puguen salvar la carretera N-340 sense haver de creuar la calçada, tal com venia ocorrent fins ara. De fet, està pensada únicament perquè es puga circular per ella a peu i amb bicicleta. 

Marcos Castelló, regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Cocentaina, recorda que l'administració contestana "ha estat treballant intensament per a buscar la millor solució, el finançament necessari i seguir les passes adequades per a donar resposta a aquesta demanda social". Continua el regidor, afirmant que "cert sector no confiava en les nostres intencions i sembrava el dubte, però com sempre fem, ens remetem als fets. I els fets ens diuen que d'ací a 4 mesos Cocentaina comptarà amb la connexió total de la Via Verda".