El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Adolfo Mataix, de TeatrAm: "El Teatre ens reconcilia en la vida"

Aquest 5 d'octubre s'inicia la primera edició de TeatrAm, el festival de teatre amateur a Alcoi. Fins a desembre podrem gaudir de 6 obres de 6 companyies alcoianes, des de drama a comèdia. I és que el teatre, com diu l'organitzador del festival Adolfo Mataix, "és una manera de reconciliar-te i comprendre la nostra existència".

Alcoi té una llarga i intensa història i tradició teatral, amb moltes companyies locals amateurs que han lluitat sempre per amor a l'art. I ara, tornen a ser protagonistes amb la primera edició de TeatrAm, el festival de teatre amateur. Des del 5 d'octubre al 7 de desembre, 6 companyies alcoianes ens mostraran una de les seues obres. En aquesta primera edició s'ha comptat amb companyies locals, però l'objectiu és consolidar el festival i convertir-ho en nacional.

La idea d'aquest festival naix del Consell de Cultura, concretament de la Comissió d'Arts EscèniquesAdolfo Mataix és el president de la comissió i Lidia Vila la secretària. Parlem amb ells de les obres que es representaran en TeaTram, i de com és de necessari el teatre per a calmar l'ànima.