El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AECC, Ajuntament d'Alcoi i la Pastisseria Co-m-me uneixen forces amb 'Dolços solidaris'

Vanessa Moltó, Zulima Resina, Maria Teresa Alberola i Aroa Mira a la presentació de 'Dolços solidaris' / Ajuntament
Des d'aquest dilluns 23 fins al dissabte 28 d'octubre

Zulima Resina, de Co-m-me, ha recordat que es poden reservar galetes a 1,5 euros i cupcakes a 2 euros en el mail pedidos@co-m-me o al telèfon 966 33 86 76. La pastisseria està ubicada al Carrer Entença, 28

Nova iniciativa solidària i, també, molt dolça. La pastisseria Co-m-me, ubicada al Carrer Entença, 28, participa de la iniciativa 'Dolços solidaris' on crearan 'cupcakes' i galetes. El 50% de la recaptació d'aquestes anirà destinat a la junta d'Alcoi de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Zulima Resina, de Co-m-me, ha recordat que també es poden reservar galetes a 1,5 euros i 'cupcakes' a 2 euros en el mail pedidos@co-m-me o al telèfon 966 33 86 76. En representació d'AECC, ha estat la presidenta de la junta d'Alcoi, Maria Teresa Alberola, qui ha animat a tothom a participar.

Aroa Mira i Vanessa Moltó, com a regidores de Benestar Social i Comerç, respectivament, també han acudit a la presentació. Moltó ha reconegut que es tracta d'una "iniciativa solidària i molt especial en favor d'AECC". També ha recordat que a Alcoi "el comerç dóna vida als nostres carrers i feina als nostres veïns".