El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AFA Muro i Comarca rep una subvenció de 14.372€ de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives

AFA Muro i Comarca
  • AFA ha rebut la subvenció mitjançant la convocatòria d’ajudes dirigides a la realització de programes d’interés general per a atendre finalitats de caràcter social.

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències de Muro i Comarca una subvenció de 14.372,20€ destinades a diferents programes de l’associació.

AFA Muro i Comarca ha rebut la subvenció mitjançant la convocatòria d’ajudes dirigides a la realització de programes d’interés general per a atendre finalitats de caràcter social a càrrec del tram econòmic de l’assignació tributària del 0’ 7 % de l’IRPF 2020.

La subvenció va destinada a diferents programes de l’associació. Per a Atenció Sanitària en Centres de Dia van destinats 3.351,53 €; per a les Ajudes Tècniques i Cures al Domicili mitjançant les Noves Tecnologies, 7.675,62 €; per al Recolzament i Formació SocioSanitària a Persones Cuidadores, 1.582,61 €, i per a l’Equipament per a climatització de Centre de Dia, 1.762,44 €.