El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AFAMA Cocentaina, supera un any més el seu sistema de gestió de la qualitat

AFAMA Cocentaina, supera un any més el seu sistema de gestió de la qualitat
Aquest reconeixent durant 6 anys ha sigut possible gràcies a les diferents juntes directives i la implicació i dedicació de tot l’equip de treball

Gràcies a les diferents juntes directives i la implicació i dedicació de tot l’equip de treball, AFAMA Cocentaina segueix supera'n després de 6 anys l’auditoria del seu sistema de gestió de la qualitat segons ISO 9001: 2015.  

AFAMA, l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer de Cocentaina i Comarca, aposta per la qualitat des de 2012 i any rere any supera amb resultats molt positius l’auditoria del seu sistema de gestió de la qualitat segons ISO 9001: 2015.

Enguany continua en la mateixa línia, i l’entitat treballa dia a dia per millorar i mantenir aquest certificat molts anys més.

El significat de tindre aquest certificar aporta molts beneficis tant per a l'Associació com per als usuaris dels serveis

AFAMA, disposa d'un equip multidisciplinari consolidat, que ha permés desenvolupar una sistemàtica de treball pròpia, que ha servit de punt de partida per a la definició dels protocols d'actuació en cadascuna de les activitats.