El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ágatha Ruiz de la Prada presenta el seu llibre en el Círculo Industrial d'Alcoi

"Ágatha Ruiz de la Prada"
  • La il·lustradora de moda alcoiana Beca Jover entrevistarà la dissenyadora en la presentació i, a continuació, Ágatha signarà exemplars de la seua obra.

La dissenyadora de moda vindrà a Alcoi per a presentar el seu nou llibre “Agatha Ruiz de la Prada. Mi historia”. L'acte tindrà lloc el 27 d'abril a les 19.30 hores en el Círculo Industrial i en ell, la il·lustradora alcoiana Beca Jover tindrà l'honor d'entrevistar a Ágatha.

Ágatha Ruiz de la Prada visitarà Alcoi per a una ocasió especial. La dissenyadora de moda presenta a la nostra ciutat un llibre de les seues memòries més íntimes i provocadores escrites amb la col·laboració del periodista Pedro Narváez i del qual “L'Esfera dels Llibres” ha publicat ja 4 edicions. 

La presentació tindrà lloc el dijous 27 d'abril a les 19.30 hores en el Saló Rotonda del Círculo Industrial i en ella, la il·lustradora de moda alcoiana Beca Jover, entrevistarà la dissenyadora. A continuació, Ágatha signarà exemplars de la seua obra.

Seran presents com a col·laboradors les marques de moda infantil Tutto Piccolo i Agatha Ruiz de la Prada Baby, la marca de decoració i mobles CA International i la llibreria Llorens.

Sinopsi de “Agatha Ruiz de la Prada. Mi historia”.

Soc Agatha Ruiz de la Prada, dissenyadora, una de les muses de la Moguda, marquesa de Castelldosríus, baronessa de Santa Pau i gran d'Espanya.

M'encanta treballar i fer plans. La meua marca té èxit des de fa més de trenta anys. Els meus dissenys es reconeixen a tot el món i han desfilat en les millors passarel·les. Crec que en quasi totes les cases hi ha hagut algun producte amb un cor fúcsia o alguna flor creat per mi.

Soc feminista. Vaig ser una de les responsables per a acabar amb la llei que discriminava la dona enfront de l'home en la successió dels títols nobiliaris. Des del bressol m'he relacionat amb el poder. En un moment donat vaig salvar a un home de l'ostracisme social. Després, em vaig salvar a mi mateixa de viure a l'ombra per ser dona i haver passat dels quaranta. Ara, soc qualsevol cosa menys una dona invisible.? Aquesta és la història que mai vaig contar…