El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Àgora Emprenedors' realitza 33 atencions als nous empresaris

Àgora Emprenedors / Facilitat pel Departament de Comunicació

El projecte porta en funcionament des de gener de 2019, i per ara ja ha sigut possible realitzar 33 atencions, destacant el mes d'abril, amb 9 assistències, i també gener i maig, amb 6 assistències en cada una.

A la ciutat d'Alcoi s'està contínuament realitzant ajudes i noves formes de donar suport tant a emprenedors com a noves empreses que volen trobar un lloc dins del comerç i la indústria alcoiana, però això, des de la Diputació d'Alacant i amb la col·laboració del CEEI Alcoi-València han intentat donar-lo tot a partir del programa 'Àgora Emprenedors', en el que nous emprenedors mitjançant una presentació individual tindran una assistència especialitzada per tal que sàpiguen els seus punts més forts.

Un dels punts més interessants d'aquest programa és la seua assessoria, la qual la porten tècnics externs als projectes però que són experts en el tema que es tractara.

Aquest projecte porta en funcionament des de gener de 2019, i per ara ja ha sigut possible realitzar 33 atencions, destacant el mes d'abril, amb 9 assistències, i també gener i maig, amb 6 assistències en cada una.

Alberto Belda, regidor d'Ocupació i Empresa, destaca que “des de l’Àgora continuem treballant per a fomentar l'emprenedoria amb diferents mesures com aquest projecte d'atenció personalitzada cofinançat per la Diputació d'Alacant i realitzat amb la col·laboració del CEEI Alcoi-Valencia, o uns altres com 'Àgora Activa' on també col·laborem amb el CEEI, oferint un co-working per a emprenedors o amb les ajudes anuals de “INMPULS”, entre altres mesures. En el camp de la creació de noves empreses, des de l’Ajuntament considerem que és imprescindible la col·laboració i coordinació entre tots els actors existents complementant les nostres ofertes i aconseguint que qualsevol persona que vulga emprendre tinga l'ajuda i mecanismes necessaris”.