El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Agres acull les Jornades de Sostenibilitat i Accessibilitat aquests 25 i 26 d'octubre

Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia. Podeu inscriure fins al 24 d'octubre pel telèfon: 965510001, mitjançant els correus electrònics: adl@agres.es i agres@touristinfo.net, o de forma presencial al Carrer Bocairent, s/n, al municipi d'Agres.

El municipi d'Agres celebra aquest 25 i 26 d'octubre les Jornades de Sostenibilitat i Accessibilitat. Baix el lema "Una moda passatgera o un canvi de mentalitat social, territorial i econòmica?"...Podeu consultar el programa d'activitats a la notícia.

El municipi d'Agres celebra aquest 25 i 26 d'octubre les Jornades de Sostenibilitat i Accessibilitat. Baix el lema "Una moda passatgera o un canvi de mentalitat social, territorial i econòmica?" es tractara d'informar i conscienciar d'una forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient amb mètodes artesanals dels antics oficis i fer-lo accessible per a tots.

La programació donara començ el dia 25 d'octubre a les 16 h amb el tema "Cap a una sostenibilitat econòmica basada en el compromís de la societat i la posada en valor dels oficis tradicionals" presentat per la Directora General de l'IVACE, Júlia Company.

Els actes continuen el dia 26 d'octubre a les 9.30 h amb la presència de la Directora General de Turisme, Raquel Huete, que presentara el tema "Cap a una sostenibilitat social i territorial amb l'accessibilitat com a eina fonamental de treball".

A banda de les ponències també es podrà gaudir de degustació de productes autòctons d'Agres, la pujada en bus a la Cova Gran i de debats. Podeu obtenir més informació a la pàgina web de la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià - El Comtat.