El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Agres acull les Jornades de Sostenibilitat i Accessibilitat aquests 25 i 26 d'octubre

Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia. Podeu inscriure fins al 24 d'octubre pel telèfon: 965510001, mitjançant els correus electrònics: adl@agres.es i agres@touristinfo.net, o de forma presencial al Carrer Bocairent, s/n, al municipi d'Agres.

El municipi d'Agres celebra aquest 25 i 26 d'octubre les Jornades de Sostenibilitat i Accessibilitat. Baix el lema "Una moda passatgera o un canvi de mentalitat social, territorial i econòmica?"...Podeu consultar el programa d'activitats a la notícia.

El municipi d'Agres celebra aquest 25 i 26 d'octubre les Jornades de Sostenibilitat i Accessibilitat. Baix el lema "Una moda passatgera o un canvi de mentalitat social, territorial i econòmica?" es tractara d'informar i conscienciar d'una forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient amb mètodes artesanals dels antics oficis i fer-lo accessible per a tots.

La programació donara començ el dia 25 d'octubre a les 16 h amb el tema "Cap a una sostenibilitat econòmica basada en el compromís de la societat i la posada en valor dels oficis tradicionals" presentat per la Directora General de l'IVACE, Júlia Company.

Els actes continuen el dia 26 d'octubre a les 9.30 h amb la presència de la Directora General de Turisme, Raquel Huete, que presentara el tema "Cap a una sostenibilitat social i territorial amb l'accessibilitat com a eina fonamental de treball".

A banda de les ponències també es podrà gaudir de degustació de productes autòctons d'Agres, la pujada en bus a la Cova Gran i de debats. Podeu obtenir més informació a la pàgina web de la Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià - El Comtat.