El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Agres prepara el VII Concurs de Gossos de Ramat

Aquesta activitat està dins d’una programació dedicada a la natura i la ramaderia extensiva i que és dura a terme durant els dies 6 i 7 d’abril.

Durant el cap de setmana del 6 i 7 d’abril, la localitat d’Agres té prevista una programació molt completa dedicada a la natura i la ramaderia extensiva.

Al dissabte 6 d’abril, s’enceta la programació amb una excursió anomenada “Supervivents de la Mariola”, conduïda per Andrés Jover. En aquesta activitat els assistents podran conéixer els teixos. Ja a la vesprada, a les 19.00 h, serà el torn d’Àgueda Vitoria amb la seua xarrada titulada “El llop al País Valencià” a la Casa de la Cultura d’Agres.

Ja per al diumenge 7 d’abril i com a plat fort de la programació, se celebrarà el VII Concurs de Gossos de Ramat en el qual participaran 12 pastors i pastores de la Comunitat Valenciana, Catalunya o el País Basc. La majoria dels participants tenen ja un extens palmarés de premis, pel que farà que el concurs tinga un gran nivell.

En les proves aquests gossos pastors hauran de conduir al ramat per passadissos i tancats, seguint les ordres dels seus amos. El concurs es realitzarà en uns terrenys entre Agres i Alfafara i s’espera que les xifres de públic assistent es repetisquen com l’any anterior en el qual van acudir unes 1.000 persones.