El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Agressió amb un martell a Alcoi

El lloc dels fets, després de l'agressió
  • L'home es troba greu a l'hospital de València.
  • La Policia apunta a una discussió

La víctima pateix lesions greus en el cap i ha sigut traslladat a l'Hospital d'Alcoi, i d'ahí al de València en helicòpter. Han detingut l'agressor i han localitzat el martell. La Policía pensa que l'origen del succés és una discussió.

L'agressió ha tingut lloc el matí d'aquest 12 de maig al carrer Pintor Cabrera d'Alcoi, a l'Eixample Segons fonts policials, l'inici estaria en una discussió, i un ha colpejat a l'altre amb un martell enmig del carrer i davant de moltes persones.

Quan han arribat els agents, la víctima, de 27 anys, patia ferides greus en el cap amb molta sang. Segons informen des d'Emergències, una unitat SVB, Suport Vital Bàsic, l'ha traslladat a l'hospital Verge dels Lliris amb traumatisme cranioencefàlic. Posteriorment ha aigut traslladat en helicòpter a l’Hospital General de València.

Els agents han localitzat l'agressor, que ha sigut detingut. També s'ha trobat a prop el martell. 

El succés ha causat gran rebombori entre el veïnat perquè, a més a més, tal com recull un vídeo que circula per les xarxes, l'home ha estat més de vint minuts inconscient a terra i amb un toll de sang que eixia del cap.