El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AgroAlcoiàComtat, la web per conéixer als productors agroalimentaris de les comarques

La presentació s'ha realitzat en directe des del Facebook de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat.

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i FEDAC presenten la seua nova iniciativa, una pàgina web on els productors agroalimentaris poden exposar tots els seus productes i formes de contacte per a la venda d’aquests. Impulsant el consum de producte local.

Els productors de les comarques de l’Alcoià i el Comtat comptaran a partir d’ara amb una nova pàgina web, AgroAlcoiàComtat. Un aparador en el qual cada productor podrà tindre la seua fitxa amb les dades de contacte i tots els productes que ofereix als consumidors. 

Des de la Mancomunitat i FEDAC han explicat que la web constarà de dues fases. La primera, que és l’actual, consisteix a aconseguir la inscripció de llauradors, ramaders i productors alimentaris de les comarques per tal de tindre centralitzat tots els productes de la nostra terra. D’aquesta forma una persona interessada a adquirir productes locals es podrà posar en contacte directament amb el productor o podrà accedir a la seua plataforma de compra. 

La segona fase, que es planteja per a un futur, és possibilitar que des de la mateixa web es puguen fer les compres desitjades pels consumidors sense passar per les plataformes de compra intermediaries de cada productor. 

El president de FEDAC, Natxo Gómez ha incidit en què una de les grans oportunitats d’AgroAlcoiàComtat és la de crear sinergies entre els diferents productes que es poden oferir “així si un client entra a la web buscant oli i veu que a més pot comprar tomaques i altres verdures, farà també la comanda d’eixos productes”.