El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AgroAlcoiàComtat, una oportunitat per traslladar els productes del camp a la venda per internet

Cartell de la presentació / Manco

 La presentació tindrà lloc el dimecres 17 de març a les 19 h a l'Àgora d'Alcoi.

El portal està dirigit a trobar productors i productores de fruites, verdures, olis, cerveses, carn i embotits, condimentats, productes ecològics, conserves, formatges, herbes aromàtiques, licors, vins o mels.

Els productors agroalimentaris de les nostres comarques ara tenen més fàcil la venda en línia. La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat i FEDAC han impulsat AgroAlcoiàComtat, és una plataforma de promoció mitjançant la qual productors i productores de les comarques podran promocionar i vendre els seus productes. La presentació tindrà lloc el dimecres 17 de març a les 19 h a l'Àgora d'Alcoi.

AgroAlcoiàComtat, una plataforma per a fomentar el comerç de proximitat i el sector agroalimentari. L'objectiu és que productors agroalimentaris puguen promocionar els seus productes per a la venda directa als consumidors. L'esdeveniment també es retransmetrà en directe a través de la pàgina de Facebook de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.

El portal està dirigit a trobar productors i productores de fruites, verdures, olis, cerveses, carn i embotits, condimentats, productes ecològics, conserves, formatges, herbes aromàtiques, licors, vins o mels. L’objectiu de la presentació és convidar a productors i productores a participar en la iniciativa i llançar la promoció del seus productes en línia de forma senzilla i gratuïta.

Amb AgroAlcoiàComtat els productors i les productores de les comarques trobaran un canal de promoció i difusió dels seus productes, i les persones consumidores disposaran d’un portal centralitzat des d’on poder trobar productes de proximitat. Aquesta eina, de segur, contribuirà al desenvolupament de l'economia de la zona.

AgroAlcoiàComtat facilitarà que les persones coneguen els productors que tenen al seu voltant. En una primera fase, el portal funcionarà com a aparador, i les persones consumidores podran adquirir els productes a les plataformes de productors i productores. Es treballarà per a, en una segona fase, centralitzar la compra i venda perquè es puguen fer de forma unificada mitjançant AgroAlcoiàComtat.

Arnaldo Dueñas, gerent de la Manco, agraeix la implicació de FEDAC en el projecte, ja que de la col·laboració entre entitats es poden llançar projectes de major envergadura que suposen un punt d’inflexió a l’economia de les comarques.

FEDAC, per mitjà del seu president, Natxo Gómez, celebra aquesta iniciativa que permetrà posar en contacte directe i sense intermediaris tots els agents participants en aquest sector primari tan important per a l’economia.