El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Agustín Seguí, guanyador del Trofeu Mantas Mora de la Lliga Local de Golf

Trofeu Mantas Mora / Club Golf Alcoi

Carlos Sempere lidera la classificació en primera categoria

Vora 40 jugadors de golf han participat en el Torneig que ha tingut lloc en el Club de Golf Bonalba. El Handicap Absolut ha sigut per Agustín Seguí que, malgrat l'empat amb Joaquín Serrano i Carlos Pastor, ha aconseguit el campionat gràcies al seu menor Handicap. Serrano ha sigut el campió i Pastor el subcampió.

El Trofeu organitzat pel Club Golf Alcoi, dins de la Lliga Local de Golf, ha servit per jugar el XVI Trofeu Mantas Mora. Aquesta és la segona prova per a l'Ordre de Mèrit Local de 2019.

Després de la disputa dels 2 primers trofeus, dels 10 puntuables que conformen aquesta temporada, Carlos Sempere lidera la classificació de 1a categoria. No obstant això, tot apunta al fet que enguany la rivalitat serà molt alta, i han començat amb una classificació molt igualada. L'absència aquesta temporada de Luis Agulló i Hugo Pastor, dominadors habituals de la categoria, i la presència de nous competidors, apunten al fet que serà una temporada molt oberta i competida. De moment, Sempere és primer amb 80 punts, seguit de Joaquín Serrano amb 76 i Marco Juan amb 70,8.

En 2a categoria també es presenta com un any de moltes novetats.  Fins ara, el que millor ha aprofitat l'inici de temporada és Carlos Pastor, que ha donat un colp sobre la taula i s'ha distanciat bastant dels seus rivals gràcies a la seua victòria en el Mantas Mora i el seu tercer lloc en el Masters Fernando Cano. Amb 98 punts és líder indiscutible de moment, seguit d'Emilio Rico amb 68 i Eduard Ambrós amb 66.