El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Aielo de Malferit celebra la primera d'edició d'EscoltaContes

Cartell de l'EscoltaContes.
  • Hi haurà venda i signatura de llibres.
  • L'entrada és lliure fins completar l'aforament.

El pròxim cap de setmana Aielo de Malferit acollirà la primera edició d'EscoltaContes, la qual tindrà lloc a la plaça del Palau de la localitat, davall el lema 'la màgia feta paraula per a gaudir en família del plaer de les històries'.

Des del consistori de la localitat informen que l'entrada serà lliure fins que es complete l'aforament establert a causa de l'actual crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19. Tota aquella persona interessada a assistir als actes pot sol·licitar més informació al correu aielo.cultura@cv.gva.es.

L'EscoltaContes es farà al llarg del cap de setmana. El dissabte, 22 de maig, hi haurà tres narracions durant tota la vesprada. La primera d'elles estarà a càrrec de Margarita del Mazo amb 'Los cuentos de la caracola', la qual tindrà lloc a les 18.00 hores amb una duració d'uns 50 minuts. Tot seguit, a les 19.15 hores, Silvia Colomer amb la seua 'Barreja de contes esbojarrats' actuarà al pati del Palau de Malferit. Tancarà aquesta primera jornada, a les 21.00 hores al mateix pati, Eugenia Manzanera i la seua narració 'Por la boca ¿muere el pez?, que va dirigida al públic més adult i tindrà una duració d'una hora.

El diumenge, 23 de maig, les narracions es faran al llarg del matí. La primera d'elles, a les 11.00 hores, tindrà lloc al pati del Palau de Malferit, la qual estarà al càrrec d'Eugenia Manzanera i el conte 'Ábrete libro', que durarà uns 35 minuts i anirà dirigit a bebès i xiquets i xiquetes de primera infància. A les 12.00 hores, a la plaça del Palau, Héctor Bardisa i Alberto Celdrán entretindran a les famílies durant 50 minuts amb el conte 'Contando a dos voces'. Finalment, Llombrígol Rondallaire, amb 'Porqueries', tancarà aquesta primera edició d'EscolaContes a les 13.00 hores al parc de la Plaça la Font. Tots els contes que es narren durant el cap de setmana estaran a la venda a la plaça del Palau i, a més, els seus autors i autores estaran allí signant-los.

Aquesta activitat està organitzada per l'Ajuntament d'Aielo de Malferit, l'Institut Intercultural de la Narració Oral i el Llombrígol Rondallaire, junt amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, el Servei d'Assistència i Recursos Culturals (SARC) i Va de Cuentos.