El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU desenvolupa un envàs per als més xicotets

CHILDBIOPACK/Facilitat per la Generalitat

El projecte ha rebut una inversió de 300.000 euros per part de l'IVACE

L'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci (AIJU) han realitzat la investigació d'un envàs que permet la conservació dels components més saludables, per a cobrir les necessitats nutricionals dels menors d'entre 3 i 14 anys. 

L'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci (AIJU) han realitzat la investigació d'un envàs que permet la conservació dels components més saludables, afavorint els menús amb les proporcions adequades de proteïnes, hidrats i grasses. El projecte, amb el nom de CHILDBIOPACK, te com a principal objectiu cobrir les necessitats nutricionals dels menors d'entre 3 a 14 anys, permitent un calfament homogeni al microones.

Cal senyalar que encara que el projecte ha sigut finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb una inversió de 300.000 euros, i que a la investigació també a col·laborat l'Institut Tecnològic d'Embalatge, Transport i Logística (ITENE). A més a més, l'IVACE ha arribat a destinar 4,3 milions d'euros per a impulsar les seues investigacions.

Aquesta col·laboració entre totes aquestes entitats ha permés la creació conjunta dels prototips de motles i dissenys perquè siguen adequats i adaptats a les preferències del consumidor.