El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU d'Ibi formarà empleats pel sector químic i plàstic

AIJU d'Ibi formarà empleats pel sector químic i plàstic / AIJU
Són 15 accions formatives aprovades per la Direcció general D'Ocupació i Formació de la Conselleria de Sectors Productius, Comerç i Treball

 L'Institut Tecnològic de producte infantil i d'oci, AIJU, a Ibi, per la demanda del sector químic i plàstic, formarà al voltant de 200 empleats.

L'Institut Tecnològic de producte infantil i d'oci,AIJU a Ibi té com a missió formar a prop de 200 empleats d'empreses del sector químic i plàstic de la comarca de L´Alcoià en diferents temàtiques i àrees d'especialització.

Es tracta de 15 accions formatives que a través del SERVEF han sigut aprovades per la Direcció general D'Ocupació i Formació de la Conselleria de Sectors Productius, Comerç i Treball.

Aqustes accions estan pensades per a treballador en actiu, però també formaran part d'elles persones en situació de cerca d'ocupació. Amb un total de 404 hores de formació gratuïtes es començarà la formació a mitjan mes de desembre a Ibi.

Les temàtiques que treballaran són Reglament REACH, màquines-eina amb control numèric assistència per ordinador (CNC), termoplàstics, normes de correcta fabricació, dibuix tècnic per a la transformació de polímers, bones pràctiques en laboratoris d'anàlisis, motles i matriceria, gestió de qualitat o operació de carretons entre unes altres.

La responsable de formació d'AIJU, Maite Romero diu que “animem a les empreses a participar en aquestes accions formatives, ja que és una oportunitat per a millorar la capacitació i el saber fer d'una quantitat important de treballadors de la comarca”.

També diu que "és primordial contactar com més prompte millor amb el departament de Formació d'AIJU, ja que per a la selecció d'alumnes és important tenir en compte l'ordre de la sol·licitud”.