El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU d'Ibi i 21 empreses del sector del joguet investiguen una eina per a valorar la personalització de joguets

AIJU d'Ibi i 21 empreses del sector del joguet investiguen una eina per a valorar la personalització de joguets / AIJU
El projecte té per objectiu posicionar a la Comunitat Valenciana en un lloc de referència en l'oferta de joguets

Amb l'objectiu de posicionar a la Comunitat Valenciana en un lloc de referència en l'oferta de joguets, AIJU d'Ibi i 21 empreses del sector del joguet investiguen una eina per a valorar la personalització de joguets

 El Centre Tecnològic – AIJU d'Ibi i 21 empreses del sector del joguet investiguen una eina per a proporcionar coneixement sobre les preferències dels usuaris en la personalització de joguets. El seu objectiu és la generació de coneixement que valide quan un joguet personalitzat pot tenir demanda en el mercat.

El projecte s'anomena Personalizatoy i ja s'han desenvolupat activitats de transferència, un estudi pilot amb sis empreses i diversos prototips de joguets personalitzats.

Enguany AIJU ja ha realitzat un estudi per a determinar les necessitats del sector i conéixer la seua visió sobre la personalització de productes, així com, l'estudi de la forma d'obtenir i gestionar les opinions dels usuaris, així com les oportunitats i frens que s'observen en la seua utilització.

En tots els resultats, s'està duent a terme la definició d'una metodologia d'anàlisi de respostes racionals i emocionals de l'usuari infantil en la seua interacció amb joguets personalitzats.

A més, molts joguets personalitzats permetran la validació del sistema global. A banda i per a donar suport a aquestes actuacions, es realitzaran tallers específics, fets a mesura, i altres accions determinades com a activitats de transferència.