El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU d'Ibi presenta la 27 edició de la seua guia centrada en les tendències de joguets i el joc en família

AIJU d'Ibi presenta la 27 edició de la guia centrada en les tendències de joguets i el joc en família / AIJU
Ha comptat amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Gràcies al suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, AIJU d'IBI presenta la seua guia basada en estudis amb xiquets i famílies.

 L'institut tecnològic del joguet d'Ibi, AIJU, ha presentat la 27 edició de la seua Guia 3.0 2017-18 centrada en les tendències de joguets i el joc compartit en Família. És l'única que existeix en l'àmbit nacional avalada per institucions de consum amb estudis pedagògics i d'usabilitat. A més compta amb diferents Apps.

39 grups d'empreses i fabricants han participat en ella i la seua presentació ha comptat amb el respatler de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, al costat del director d'AIJU, Manuel Aragonés.

En la presentació s'ha posat l'accent en com el joc és el mitjà a través del qual es pot fomentar una interacció familiar sana i valuosa per a crear llaços d'unió entre els seus membres.

A més, s'han explicat dades rellevants de les tendències de joguets i el joc en família de l'estudi realitzat a 600 famílies amb fills menors de 12 anys.