El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU d'Ibi pretén fomentar hàbits de vida saludable entre majors amb el desenvolupament d'una aplicació

AIJU d'Ibi pretén fomentar hàbits de vida saludable entre majors amb el desenvolupament d'una aplicació
Comptarà amb una plataforma molt intuïtiva a través de la qual els majors podran informar-se

Una nova aplicació única a Europa desenvolupada per AIJU d'Ibi pretén fomentar hàbits de vida saludables a les persones majors a causa de la utilització de forma indiscriminada dels serveis sanitaris i el consum de medicaments per mals hàbits

AIJU desenvolupa una aplicació única a Europa dins del projecte 'Help' per a fomentar hàbits de vida saludables a les persones majors a causa de la utilització de forma indiscriminada dels serveis sanitaris i el consum de medicaments per mals hàbits.

Enfront d'aquesta preocupació, el seu objectiu és que els majors puguen accedir d'una forma senzilla a pautes saludables per a la seua salut cognitiva, física, hàbits de somni i socialització gràcies a aquesta plataforma molt intuïtiva. Els majors podran contactar amb els professionals que també estaran connectats a la plataforma als quals es podran preguntar de forma en línia.

Aquesta plataforma es realitzarà en castellà, anglés, italià i francés i es podrà descarregar una guia amb aquest tipus de pautes a seguir i també es podran intercanviar articles i jocs d'aquesta temàtica.

Per a la tècnic responsable d'aquest projecte en AIJU, Rocio Zaragoza, “es tracta de fomentar hàbits de vida saludables necessaris per a evitar malalties i patologies que afecten la vida quotidiana persones, i així disminuir la xifra de majors amb problemes de salut. Difonent i promovent senzilles pautes, poden tenir, una incidència molt positiva para a societat. Mantenir diàriament uns hàbits saludables és un aspecte bàsic per al correcte desenvolupament i el benestar de les persones.”

Aquest projecte, està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea i coordinat per AIJU, i participen les entitats I-Sèniors de França i CIS- Escuola per la Gestione D´Impresa d'Itàlia.