El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

AIJU d'Ibi treballa en el projecte 'Pueriplus' per a fer articles més segurs per als xiquets

AIJU d'Ibi treballa en el projecte 'Pueriplus' per a fer articles més segurs per als xiquets /AIJU
Aquest projecte és finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

AIJU i 17 empreses de la Comunitat estan treballant en un projecte per a fer articles de puericultura més segurs per als xiquets en la guarderia i hotels.

Amb l'objectiu de donar a les empreses un valor afegit i a més dirigir-se a altres àmbits que no siguen solament el domèstic, el Centre Tecnològic (AIJU) d'Ibi i altres 17 empreses treballen en un projecte per a desenvolupar articles de puericultura més segurs per a guarderies i hotels.

Artículs com trones, bressols de viatge, parament, o vestidors, entre altres estan fent que siguen més adequats per a l'ús intensiu en entorns fóra del domèstic, com a escoles infantils, guarderies o allotjaments turístics.

El projecte nomenat 'Pueriplus' és finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i es pretén investigar diferents aspectes de millora, des de materials més resistents fins a un altre tipus de paràmetres.

A arrel de la baixada de la natalitat, aquest sector ha de sobreviure i per això volen anar més enllà amb la millora dels articles de puericultura quant a seguretat, que van destinats a un ús domèstic però que s'utilitzen de forma intensiva en l'àmbit escolar, turístic o d'oci.

Per a la Investigadora principal del Projecte en AIJU, Karina Pernías “creiem que existeixen aspectes importants de millora com a materials més resistents, i estem convençuts que també existeixen altres paràmetres importants a tenir en compte en l'ús intensiu d'aquest tipus d'articles de puericultura”.

El projecte ha sigut seleccionat dins de la convocatòria d'Ajudes per a projectes R+D en Cooperació amb empreses per a l'exercici 2017.