El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU dóna a conèixer els procediments d'innovació en la fabricació de joguines

La jornada estarà estructurada en tres blocs i se celebrarà el 29 de novembre en les instal·lacions d'AIJU (Avinguda de la Industria, 23. Ibi).

L'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci- AIJU- celebra una jornada per a empreses del sector jogueter on donar a conéixer l'aplicació de sistemes tecnològicament innovadors en el desenvolupament de noves joguines, així com nous materials més sostenibles i procedents de residus naturals.

Baix ta el títol "El futur del desenvolupament de producte; personalització, Tecnologia i Mercat", representants del departament R+D Estudis i Projectes d'AIJU i les àrees de "User", "TIC" i "Materials Innovadors i Processos", explicaran com es pot disposar d'un coneixement pioner sobre les tendències del mercat i la seua aplicació en el disseny estratègic de producte.

Al llarg del matí, la jornada transcorrerà en tres blocs. El primer desenvoluparà la temàtica de la integració de sistemes SMART (sensòria, cloud, IoT i big data), en nous productes. En el segon es determinaran les tecnologies immersives com la realitat augmentada i virtual, l'holografia, el disseny i la integració de continguts digitals. Durant el tercer bloc s'establirà la manera en què l'opinió de l'usuari pot integrar-se en el desenvolupament de nous productes i els models de negoci emergents en aquesta línia.

La jornada conclourà amb una visita de les empreses assistents als nous laboratoris d'AIJU i entrevistes personalitzades de les companyies amb els tècnics especialitzats en cadascuna de les matèries.