El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU fomenta la formació dels professionals del motlle

Assistir a la jornada és gratuït, i a ella estan convidats tant responsables com treballadors d'empreses, professors, estudiants, aturats i qualsevol persona interessada en el tema. Les inscripcions han de realitzar-se a través d'aquest enllaç abans de l'11 de desembre.

L'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci- AIJU- celebra aquest dijous 13 de desembre la jornada “Situació i futur de la formació en el sector del motlle” emmarcada dins del projecte europeu MOULVET. L'objectiu de la jornada és abordar des de diferents punts de vista el relleu generacional davant la manca de professionals del motlle qualificats a la zona d'Ibi i comarca.

En la jornada, que se celebrarà en AIJU (Av. Industria, 23. Ibi) i començarà a les 9 hores, es troben representades tant les empreses de la zona com els centres formatius i universitats que desenvolupen mòduls en referència a aquesta temàtica i companyies tals com DIDESDESIGN, JIMTEM, CREDIPLAST i ITC.

En aquest sentit, el Director d'Innovació de AIJU, Joaquín Villaplana, subratlla com “l'objectiu amb el projecte MOULVET és recuperar i recopilar aquest coneixement i aconseguir transmetre-ho a personal en actiu i noves generacions". El director continua, afirmant que “la creació de noves generacions de professionals del motlle és un gran repte, totalment estratègic per al futur de l'activitat industrial de la comarca, que necessitarà d'implicació i participació de tots, Empreses, Universitats, Centres de FP, i AIJU, hem de generar i aprofitar sinergies".

A continuació podreu consultar tot el programa de la jornada.