El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU i l'IES La Foia d'Ibi presenten una plataforma per a crear el teu propi dron

El projecte reuneix estudinants professors i profesionals

La plataforma permet la creació de drons, però també posa en contacte a professionals del sector amb professors i estudiants. Les instal·lacions d'AIJU en Ibi han acollit una presentació i des d'Aramultimèdia no ens ho hem volgut perdre. Tot al vídeo.

L'IES la Foia d'Ibi i AIJU, l'Institut Tecnològic del Joguet, han creat el projecte DroneTeam per a generalitzar l'ús dels drons i amb l'objectiu de posar en contacte, d'una forma pràctica i senzilla, a estudiants, professor i professionals del sector per a la creació dels seus propis drons. Per a la posada en marxa d'aquesta plataforma han comptat amb la participació d'escoles de Polònia, Croàcia i Eslovènia.

En l'acte, celebrat en les instal·lacions d'AIJU, s'han exhibit les dos iniciatives creades per al projecte: un simulador de vol dissenyat per a ser utilitzat en sistemes de realitat virtual i l'ús de simuladors de vol de dron per a adquirir destresa en aquesta disciplina. El projecte, finançat pel Programa Erasmus, també ha permés als estudiants viatjar i participar en activitats on han tingut que desenvolupar-se en anglés. Aquests estudiants han mostrat inquietuds per aprendre i d'endinsar-se en el món professional del dron. Món, on es preveu, que en 2025 es generen més de 100.000 llocs de treball i un impacte econòmic d'entre 8 i 10 bilions de dòlars. ARAMULTIMÈDIA ha estat a la presentació de la plataforma DroneTeam i t'ofereix aquest vídeo.