El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU impartirà en les seues instal·lacions dos cursos gratuïts en àrees de gran activitat industrial

AIJU impartirà en les seues instal·lacions dos cursos gratuïts en àrees de gran activitat industrial / AIJU
Els cursos són finançats per la Generalitat Valenciana

AIJU impartirà dos cursos gratuïts finançats per la Generalitat Valenciana en àrees de gran activitat industrial de la comarca

L'Institut Tecnològic de producte infantil i d'oci (AIJU) a Ibi té planificat impartir en les seues instal·lacions dos cursos gratuïts per a persones en desocupació; finançats per la Generalitat Valenciana a través del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF).

Els dos cursos començaran a metà de desembre i finalitzaran al maig i juliol de 2018.

Els cursos, són 'Operacions de transformació de polímers termoplàstics' de 570 hores i 'Organització i gestió de magatzems de 430 hores. Aquests, van aconseguir en les passades edicions l'ocupació o compromís de contractació d'entorn del 60% dels participants.

Ambdues accions formatives responen a les necessitats de qualificació de la comarca i quan finalitzen, s'obtindran els certificats de professionalitat, titulació oficial i reconeguda en tot el territori nacional, a més compten amb un mòdul de pràctiques que els alumnes realitzaran en empreses de la comarca.

La Responsable de formació d' AIJU, Maite Romero, diu que “l'objectiu d'aquest tipus de cursos és doble. D'una banda, pretén aconseguir l'activació de persones aturades per a reforçar la seua ocupabilitat competències professionals. D'altra banda, també pretén proveir a les empreses de la comarca de persones especialitzades en les àrees de major activitat en la indústria de la zona”.

Les persones interessades han de contactar amb AIJU via telefònica o per correu: 96 555 44 75 formacion@aiju.info. Les places són limitades a 15 persones per curs.