El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU intruirà a 200 treballadors del sector químic-plàstic

La instrucció consistirà en 16 cursos formatius aprovats per la Direcció general D'Ocupació i Formació de la Conselleria de Sectors Productius, Comerç i Treball a través de LABORA (abans SERVEF).

L'Institut Tecnològic de producte infantil i d'oci (AIJU) formarà a prop de 200 empleats d'empreses del sector químic i plàstic situades a la Comunitat Valenciana en diferents temàtiques i àrees d'especialització claus per a moltes d'aquestes companyies i que estan sent molt demandades.

Seran 16 accions formatives aprovades per la Direcció general D'Ocupació i Formació de la Conselleria de Sectors Productius, Comerç i Treball a través de LABORA (abans SERVEF). S'espera que les accions comencen al llarg d'aquest mes de desembre i s'impartiran en el mateix Institut Tecnològic de producte infantil i d'oci.

En total es tracta de 350 hores de formació gratuïtes, tant per a les empreses com per als treballadors, per la qual cosa està previst una gran afluència de públic. A més, alguns d'aquests cursos són mòduls formatius de certificats de professionalitat pel que, en cursar-los, s'obté una acreditació parcial de la titulació oficial a la qual corresponen.

Ja que poden assistir un nombre elevat de participants d'una mateixa empresa, la responsable de formació d'AIJU, Maite Romero, considera "primordial contactar al més aviat possible amb l'àrea de Formació d'AIJU, ja que per a la selecció d'alumnes és important tenir en compte l'ordre de la sol·licitud".