El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU prepara un curs per a persones desocupades

Instal·lacions AIJU

El curs començara l'11 de setembre, fins al 14 de novembre, i comptara amb un total de 205 hores.

L'Institut Tecnològic del Producte Final i d'Oci-AIJU impartira un nou curs d'especialització d'electricitat, automatització, manteniment i robòtica industrial, sota el nom de 'Operacions auxiliars i automatització industrial per a l'empresa 4.0', el qual estarà dirigit per a persones que es troben desocupades i vulguen tindre una nova oportunitat per a clavar-se al món laboral.

El curs comptara amb 5 mòduls diferents, i en cada un d'ells es tractaran temes com l'electricitat, sistemes automatitzats, descripció i programació d'autòmats, i més.

Maite Romero, responsable de formació d'AIJU, explica que "una de les peculiaritats d'aquesta formació és que els seus mòduls i continguts han sigut dissenyats específicament d'acord amb les necessitats de les empreses de les comarques. A més, els professors que impartiran aquests cursos es troben actualment en actiu".

Pel que fa al curs, aquest tindrà lloc a partir de l'11 de setembre fins al 14 de novembre, entre les 15:15, fins a les 21:15, amb un total de 205 hores.

Per a tots els que estiguen interessats, les inscripcions ja estan obertes, però les places són limitades, per la qual cosa haureu de fer-la l'aviat possible. Podeu consultar informació tant al seu telèfon o al seu correu electrònic.