El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU incrementa els ingressos un 10 per cent, superant els 6,8 milions d'euros

Presentació Memoria / AIJU

Són les dades presentades en la memòria del 2018, amb quasi 50 projectes d'investigació i més de 6.000 hores de formació.

L'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci-AIJU el desenvolupament de 49 projectes de I+D+I durant el 2018, en seguretat de productes infantils, aplicacions tecnològiques TIC, investigació sobre el consum infantil i assessorament a les empreses que realitzen productes per a ells.

Durant la presentació de la Memòria Anual, Pablo Cañizares, president d'AIJU, destaca el suport de totes les empreses associades i clients per la confiança depositada en l'equip d'AIJU, que són els verdaders creadors del creixement i evolució d'aquest centre tecnològic.

Al llarg del 2018, AIJU ha obtingut 6,8 milions d'euros en ingressos, un 10% més del que es va obtenir al 2017, i entre aquests, el 50% va ser dels incentius de I+D i explotació, i un 44% dels servicis I+D a empreses.

Cal afegir, que respecte als serveis tecnològics, AIJU ha oferit 38.816 serveis a 955 clients al llarg del 2018, xifres increïbles que ressalten per si soles. I pel que fa a la formació dins del teixit empresarial AIJU ha sigut capaç de realitzar un total de 6.540 hores lectives amb 2.262 participants.

També caldria destacar el treball que s'ha realitzat per tal de treballar en la millora de la seguretat respecte a l'emmagatzematge de productes químics, complint així el reglament establit en 2017 i complint amb el Pla Anual d'Activitat Preventives i de Vigilància de la Salut. A més a més, també compta amb el Pla d'Igualtat 2017-2020 de la Generalitat Valenciana, i la realització de diferents actuacions solidàries per a infants i col·laborant amb l'Associació Babilón i l'Associació d'Asperger d'Alacant.

I per a acabar, AIJU ha deixat en constància el seu compromís al medi ambient, en el que el seu comportament no solament s'ha vist millorat, sinó que a més volen crear consciència i sensibilització mediambiental dins del teixit indústria amb activitats, jornades, tallers i més.