El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

AIJU presentarà al Parc tecnològic ACTIU a Castalla la plataforma SAMT SUDOE i la seua roadmap

AIJU presentarà al Parc tecnològic ACTIU a Castalla la plataforma SAMT SUDOE i la seua roadmap / AIJU
La cita serà el pròxim dia 19 de juny, sota el títol 'Noves tecnologies aplicades al sector del processament de plàstics i el motle'

Sota el títol 'Noves tecnologies aplicades al sector del processament de plàstics i el motle', l'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci d'Ibi, donarà a conéixer la nova plataforma SAMT SUDOE i el roadmap tecnològic.

L'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci d'Ibi (AIJU) presentarà el pròxim 19 de juny, la plataforma SAMT SUDOE que permetrà acostar les tecnologies de fabricació additiva i materials avançats a les pimes de sectors del motle i plàstic, a més del roadmap tecnològic en el qual es mostra el recorregut de la fabricació additiva i materials avançats fins a l'actualitat i les seues tendències per al futur.

L'esdeveniment està organitzat pel Clúster d'empreses Innovadores del Valle del Joguet (CEIV) i participen AIJU i IVACE.

Aquesta presentació sota el títol 'Noves tecnologies aplicades al sector del processament de plàstics i el motle', serà inaugurada per l'Agència Valenciana de la Innovació-AVI, en el Parc Tecnològic ACTIU a Castalla.

Per una part, la plataforma SAMT SUDOE, facilitarà la col·laboració de les pimes en el desenvolupament d'activitats d' R+D,i compta amb diversos mòduls d'utilitat per a les empreses, entre els quals destaca l'observatori tecnològic, el directori d'empreses, la gestió de projectes, el calendari d'esdeveniments, la col·laboració entre empreses o les notícies relacionades amb aquestes tecnologies entre altres coses. El seu l'objectiu és el de promoure l'aplicació de tecnologies KET de fabricació additiva i materials avançats en la indústria del plàstic i del motle dins de l'espai sudoe.

I el roadmap tecnològic mostra el recorregut de la fabricació additiva i materials avançats fins a l'actualitat i les seues tendències per al futur: la plataforma col·laborativa SAMT, desenvolupament de material educatiu de lliure accés (OER-Open Educational Resources) que afavorirà la retenció del coneixement, l'actualització tecnològica i el desenvolupament de mà d'obra qualificada; i demostradores, implementació transnacional de pilots demostratius multi-KET.