El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU presentarà al Parc tecnològic ACTIU a Castalla la plataforma SAMT SUDOE i la seua roadmap

AIJU presentarà al Parc tecnològic ACTIU a Castalla la plataforma SAMT SUDOE i la seua roadmap / AIJU
La cita serà el pròxim dia 19 de juny, sota el títol 'Noves tecnologies aplicades al sector del processament de plàstics i el motle'

Sota el títol 'Noves tecnologies aplicades al sector del processament de plàstics i el motle', l'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci d'Ibi, donarà a conéixer la nova plataforma SAMT SUDOE i el roadmap tecnològic.

L'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci d'Ibi (AIJU) presentarà el pròxim 19 de juny, la plataforma SAMT SUDOE que permetrà acostar les tecnologies de fabricació additiva i materials avançats a les pimes de sectors del motle i plàstic, a més del roadmap tecnològic en el qual es mostra el recorregut de la fabricació additiva i materials avançats fins a l'actualitat i les seues tendències per al futur.

L'esdeveniment està organitzat pel Clúster d'empreses Innovadores del Valle del Joguet (CEIV) i participen AIJU i IVACE.

Aquesta presentació sota el títol 'Noves tecnologies aplicades al sector del processament de plàstics i el motle', serà inaugurada per l'Agència Valenciana de la Innovació-AVI, en el Parc Tecnològic ACTIU a Castalla.

Per una part, la plataforma SAMT SUDOE, facilitarà la col·laboració de les pimes en el desenvolupament d'activitats d' R+D,i compta amb diversos mòduls d'utilitat per a les empreses, entre els quals destaca l'observatori tecnològic, el directori d'empreses, la gestió de projectes, el calendari d'esdeveniments, la col·laboració entre empreses o les notícies relacionades amb aquestes tecnologies entre altres coses. El seu l'objectiu és el de promoure l'aplicació de tecnologies KET de fabricació additiva i materials avançats en la indústria del plàstic i del motle dins de l'espai sudoe.

I el roadmap tecnològic mostra el recorregut de la fabricació additiva i materials avançats fins a l'actualitat i les seues tendències per al futur: la plataforma col·laborativa SAMT, desenvolupament de material educatiu de lliure accés (OER-Open Educational Resources) que afavorirà la retenció del coneixement, l'actualització tecnològica i el desenvolupament de mà d'obra qualificada; i demostradores, implementació transnacional de pilots demostratius multi-KET.