El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU segueix innova'n en un projecte per a poder reduir el temps de llançament dels joguets al mercat

AIJU segueix innova'n en un projecte per a poder reduir el temps d'eixina dels joguets al mercat / AIJU
El temps estimat que podràn reduir es del 50 %

El Centre Tecnològic AIJU treballa en un porjecte per a reduir el temsp de llançament d'un joguet al mercat en un 50 %

El projecte, ToyLabs, en el qual participa el Centre Tecnològic AIJU a Ibi, segueix innova'n creant una plataforma oberta, TIC, amb la qual es podrà reduir el temps de llançament d'un joguet des del seu concepte fins a la seua posada a punt en el mercat en fins a un 50%.

Aquest projecte d'innovació, serà presentat internacionalment en el Toy Bussiness Forum de la Fira del Joguet de Nuremberg. A banda de la seua presentació, es recolzaran els models de creativitat i cicles de producció de les pimes de la indústria del joguet, posant en escena FabLabs com a eina i suport per al codiseny i creació descentralitzada de prototips amb l'objectiu que les pimes jogueteres sortegen els obstacles geogràfics i els mercats fragmentats.

Per a que quede més clar, el funcionament de la plataforma s'inicia amb l'anàlisi de comentaris entorn d'un joguet o paraula. D'aquesta manera, un fabricant de joguets podrà recopilar comentaris de múltiples fonts sobre nous conceptes i dissenys de productes. I després, la idea inicial del joguet es co-dissenya amb FabLabs, es valida per experts en Seguretat i experts en Certificació de joguets. I finalment, també és avaluada per clients potencials de forma virtual en la vida real.