El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU farà una planta pilot d'innovació del motle

L'alcalde d'Ibi Rafa Serralta, i el director d'AIJU, Manuel Aragonés, signen el conveni.

El nou edifici permetrà a AIJU continuar amb els seus projectes sobre el motle

L'Institut Jogueter firma un conveni amb l'Ajuntament d'Ibi perquè la parcel·la tinga ús terciari especial, permeten l'ampliació de l'AIJU i la construcció de la nova planta.

AIJU, l'Institut del Joguet ubicat a Ibi, ampliarà les seues instal·lacions per a crear aquesta planta pilot, on continuarà la seua investigació sobre els potencials dels motles injectats en plàstic. El primer pas s'ha donat amb la firma del conveni amb l'Ajuntament d'Ibi, per atorgar a la parcel·la un 'ús terciari especial', i permetre així que albergue "qualsevol classe d'edificació necessària".

L'objectiu final és l'edificació d'aquesta planta pilot que innovarà en els processos industrials, i vol ser centre de coneixement sobre el motle. L'alcalde d'Ibi Rafa Serralta considera que "l'ampliació d'instal·lacions per a la investigació tecnològica és sempre una gran i bona notícia. Que siga AIJU qui vaja a realitzar-les fa esperar que siga un gran projecte, amb un benefici industrial i social indiscutible per al municipi".