El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

AIJU formarà a persones desocupades en matèria de gestió de residus

AIJU

Les places són limitades a 15 persones

Algunes de les empreses de les nostres comarques necessiten gestionar els seus residus i, a vegades, no troben als professionals qualificats. L’institut del producte infantil i d’Oci d’Ibi (AIJU) formarà a persones desocupades o en situació d’ERTO en aquesta matèria.

Les persones interessades han de contactar amb AIJU en el telèfon 96 555 44 75 o a través del correu electrònic formacion@aiju.es al més prompte possible, ja que les places són limitades a 15 persones i “la formació començarà en breu” segons AIJU.

Sota el títol “Gestió de residus urbans i industrials”, el curs és un certificat de professionalitat de nivell 2 amb una duració de 430 hores i inclou 4 mòduls formatius, l'últim d'ells un mòdul de pràctiques en empreses.

En aquesta formació s'abordaran continguts tan necessaris per a les nostres comarques com la gestió de residus urbans, la identificació i caracterització de residus, operacions per a la gestió de residus industrials, valorització de residus, o seguretat i salut en relació amb la gestió de residus. Aquesta formació, finançada per la Generalitat a través del Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA i cofinançada pel Fons Social Europeu, s'emmarca dins de la convocatòria de subvencions públiques del Programa de Formació Professional per a l'Ocupació.

Per a la responsable de formació d’AIJU, Maite Romero, “aquest tipus de cursos tenen un doble benefici tant per a les persones que es formen, ja que obtenen un certificat i es reforcen les seues competències professionals, i per a les empreses a les quals ajudem a cobrir les seues necessitats d'ocupació amb persones altament qualificades per al lloc”.